Lataa White Paper: Onnistu myyntistrategiatyössä

Myyntistrategia ja kasvun johtaminen: Yritykset, jotka ovat onnistuneet myyntistrategian määrittelyssä ja viemisessä käytäntöön, ovat pärjänneet markkinoilla paremmin.

Väitteemme myyntistrategian toteutumisesta ei perustu mutu-tuntumaan, sillä olemme nähneet tämän käytännössä, yhteistyössä tuhansien asiakasyritystemme kanssa yli 50 vuoden ajan. Saman todistavat mm. Mercuri Internationalin vuonna 2017 tekemät Sales Excellence Survey (kansainvälinen selvitys, yli 1000 vastaajaa globaalisti) ja Suomessa tehty Myynnin muutosvoimat -selvitys.

Myyntistrategiassa otetaan kantaa siihen mitä myydään, kenelle, miten ja kenen toimesta. Samalla siinä otetaan kantaa siihen, mitä ei tehdä. Maailma ja asiakasodotukset ovat muuttuneet viime vuosina varmasti ainakin sen verran, että vain ”perinteisellä tavalla” myydä ja johtaa ei enää pärjää. Kasvun johtaminen ja myyntistrategiatyö kulkevat käsikädessä. Mutta miten onnistua myyntistrategiatyössä, myyntistrategian laatimisessa ja toteuttamisessa käytännössä?

Olemme sparranneet asiakkaitamme myyntistrategian määrittelyssä ja johtamisessa käytäntöön – ja tietysti tehneet sitä myös itsellemme – joten päätimme listata tähän White Paperiin joitakin onnistumisen kulmakiviä ja myyntistrategiatyössä huomioitavia seikkoja ihan käytännön kokemusten pohjalta.

  • Täytä lomakkeen tiedot, lataa ja lue White Paper: Onnistu myyntistragiatyössä!