Mercurin konsultointipalvelut B2B-myyntiorganisaatioille

 

Mercuri konsultointipalvelut B2B myyntiorganisaatioille.png

Yrityksen ja liiketoimintayksikön arvo määräytyy sen kyvystä kasvaa kannattavasti pitkällä tähtäimellä. Tällöin yrityksen kaupallinen toiminto näyttelee keskeistä roolia kasvun ja kannattavuuden parantamisessa.

Kaupalliset toiminnot kohtaavat yhä suurempia paineita mutta myös mahdollisuuksia markkinoiden, monimuotoistuvan kilpailun sekä asiakkaiden suunnalta. Tässä tilanteessa yritykset, jotka kykenevät jatkuvasti tehostamaan ja uusimaan kaupallista toimintoaan, pärjäävät parhaiten.

 

 

Myynnin auditointi - Myyntistrategia - Myynnin suorituskyvyn johtaminen - Myyntiprosessien tehostaminen.

Mercuri International on kaupallisten toimintojen ja myyntiorganisaation kehittämiseen erikoistunut konsultointi- ja valmennustalo. Globaalisti toimimme yli 40 maassa 400 konsultin voimin. Suomalaisen myynnin osaamisen hyväksi ja puolesta olemme työskennelleet vuodesta 1968 lähtien.

Asiakkaamme arvostavat konkreettista ja systemaattista lähestymistapaamme. Olemme käytännönläheisiä myynnin ja myynnin johtamisen ammattilaisia. Autamme kollega-asiakkaitamme eri toimialoilla kehittämään omaa myyntiorganisaatiotaan kohti huippua – ja pysymään siellä.

Jatkuva oma kehitystyömme ja yhteistyömme lukuisten kansainvälisten yliopistojen ja asiantuntijaorganisaatioiden kanssa mahdollistaa sen, että voimme aina tuoda asiakkaillemme parhaat ja toimivimmat työkalut ja menetelmät maailman huipulta.

Täytä lomakkeen tiedot ja lataa materiaalimme:
Konsultointipalvelut B2B-myyntiorganisaatioille!