Black Friday -tarjous B2B-myyjille, esimiehille ja myynnin johtajille

Mercuri goes Black Friday 2017.jpg

Alkuvuoden 2018 valmennus tonnilla*, varaa paikkasi viimeistään 1.12.

Black Friday -huumassa tarjoamme myynti- ja asiakastyön, esimiestyön ja myynnin johtamisen perusvalmennuksemme helmi-maaliskuussa 2018 hintaan 1000 eur / hlö (norm. 1990 / 2190 euro / hlö) + alv. Kampanjakoodi MIBLCK17.

Tutustu tarkemmin, kysy asiantuntijoiltamme lisää (Mercuri Chat käytössäsi myös!), ja varaa paikkasi pian!

Tavoitteellinen myyntityö 6.–7.2.2018

Parhaat myyjät erottuvat systemaattisuudellaan! Tarjolla myyjän perustyökalupakki. Olipa myytävänä tuote, palvelu, idea tai ongelmanratkaisu, suunnitelmallisten aktiviteettien määrä, suunta ja laatu, ja se, kuinka ne ovat riippuvaisia toisistaan, ratkaisevat tuloksen. Nämä Mercurin myynnin perusteet on valmennettu myös sadoille korkeakouluopiskelijoille. Tutustu tästä Tavoitteellinen myyntityö -valmennukseemme ja varaa paikkasi helmikuun valmennuspäiville tonnilla viimeistään 1.12.!

Tehokas esimies 13.–14.2.2018

Oletko esimiehenä tai vetäjänä erilaisille ryhmille tai tiimeille? Tarvitsetko työvälineitä ja menetelmiä, jotta voit tukea ja ohjata ryhmääsi ja sen jäsenten työskentelyä kohti tavoitteitanne ja saavuttaa yrityksellenne tärkeitä tuloksia? Tutustu tästä Tehokas esimes -valmennukseemme ja varaa paikkasi helmikuun valmennuspäiville tonnilla viimeistään 1.12.!

Myyjien johtaminen 6.–7.3.2018

Tarvitsetko pelivälineitä myynnin tehokkuuden arviointiin ja seurantaan? Miten uudistat ja muutat omaa johtamistapaasi, jotta myyjäsi työskentelevät entistä tavoitteellisemmin ja tuloksellisemmin. Tutustu tästä Myyjien johtaminen -valmennukseemme ja varaa paikkasi maaliskuun valmennuspäiville tonnilla viimeistään 1.12.!

    • *Kampanja-aika: 24.11.–1.12.2017. Kampanjakoodi MIBLCK17. Black Friday -etu koskee vain kampanja-aikana tehtyjä uusia varauksia ja kampanjassa mukana olevia, valikoituja Mercurin avoimen ohjelman valmennuksia. Paikkojen määrä valmennuksilla on rajoitettu.
    • *Etu ei koske kampanja-aikana peruttuja, ja uudelleen varattuja ilmoittautumisia. Internaattikulut (ruokailut, kokouspalvelu, majoitus, matkakulut tms.) eivät sisälly valmennuksen hintaan. Hintoihin lisätään arvonlisävero.