Katso sähköposti selaimessa tästä.
Mercurin uutiskirje kesäkuu 2017
Ota myynnin muutosvoimat haltuun!

Muutostilanteessa yrityspäättäjät janoavat tarkempaa tietoa ja näkemyksiä eri toimialoilta. Tästä syystä selvitimme myyntijohdon näkemyksiä tulevaisuuden muutosvoimista: Miltä myynti ja myynnin johtaminen näyttävät, ja mitkä ovat tärkeimmät kasvun avaimet tulevaisuudessa.

Vuodenvaihteessa 2016-2017 tekemäämme selvitykseen vastasi yli sata vastaajaa. Tulevaisuus nähdään positiivisena ja markkinoiden uskotaan kasvavan - mutta onko myynti valmis siihen?

Koostimme raporttiin ja blogisarjaamme näkemyksemme, kuinka vastata myynnin muutosvoimiin. Ole hyvä!

Mercuri blogi: Myynnin muutosvoimat
Lataa raportti: Myynnin muutosvoimat
Tilaa esittely: Myynnin muutosvoimat
Social Selling B2B-myyjän työssä

Vaikuttamista, asiakkaan auttamista, luottamuksen rakentamista, verkostoitumista… Parhaat ovat sen aina osanneet, nimittäin Social Sellingin.

Mietitkö, miten voit käytännössä tehostaa nykyistä toimintaasi tämän päivän keinoin, olla mukana asiakkaan ostopolulla ensiaskelista lähtien ja vaikuttaa jo silloin, kun ostotarvetta ei vielä ole olemassa tai määritelty? 

Syyskaudella 2017 ohjelmassamme on B2B Social Selling -valmennukset, joissa vetäjinä ovat LinkedIn Sales Navigator -sertifioidut valmentajamme.

Koulutuskalenteristamme löydät myös kaikki muut ajankohtaiset teemat syksylle 2017 ja vuodelle 2018 - myynnin ammattilaisille, myyntijohdolle, esimiehille, asiantuntija- ja asiakastyöhön.

Lue lisää: Mitä Social Selling on?
Varaa paikka koulutukseen: B2B Social Selling
Kaikki Mercurin avoimen ohjelman valmennukset
Kasvu Open 2017 Myynnin ja markkinoinnin -kasvupolun voittajat on valittu

Graphic Concrete Oy voitti Kasvu Open 2017 Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolun®, kunniamaininnan sai Haltian Oy. Lämpimät onnittelumme molemmille yrityksille!

Haluamme Mercurissa olla mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kasvamaan, ja siksi kuusi myynnin ja johtamisen asiantuntijaamme oli mylläröimässä ja sparraamassa kasvupolun yrityksiä - lue tästä lisää.

Satavuotiaan Suomen ja kasvun hengessä haluamme tarjota tämän sparrausmahdollisuuden myös sinun organisaatiollesi: varaa tästä aika tunnin maksuttomaan myyntitoimintojen sparraukseen mylläreiltämme. 

Rentoa ja inspiroivaa kesää!

Me mercurilaiset olemme itse kehittymässä 29.–30.6., minkä jälkeen hyppäämme kesälaitumille - Ja töihin palaamme täydellä teholla, uuteen Säterinportin toimistoomme, maanantaina 7.8.2017.

Taking Sales to a Higher Level!

mercuri.fi  |  mercurikoulutus.fi

Seuraa meitä:

Follow us on YouTube Follow us on http://www.slideshare.net/mercurifinland Follow us on Linkedin Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Osoitelähde: Mercuri International Oy:n markkinointirekisteri